Brødrene Tirsgaard er klar til Padborg Park

TirsgaardPadborg Park er rammen om 2. afdeling af roadracing-DM i den kommende weekend, hvor der er deltagelse af både de moderne racere og ældre classic racere. I alt er der tilmeldt op imod 150 kørere.

Brødrene Steven og Simon Tirsgaard er også på banen i weekenden. Steven i Supersport-klassen på sin Kawasaki ZX-6R og Simon i Superbike på sin Superstock BMW S 1000 RR. Brødrene ser frem til løbene på Padborg Park, hvor de begge skal forsvare deres samlede 2.-pladser, men det er ingen hemmelighed, at de begge stiler efter placeringerne øverst på podiet.

Steven Tirsgaard er inden weekendens løb nummer 2 i Supersport-klassen med 41 point. Rene Prang fører med 45 point, og Søren Jæger ligger på en samlet 3.-plads med 33 point. Simon Tirsgaard er nummer 2 i Superbike-klassen med 40 point. Jan Jespersen fører med i alt 50 point, og på 3.-pladsen ligger Ulrik Døssing Nielsen med 32 point.

Supersport-klassen kører løb lørdag kl. 15.30 og søndag kl. 14.35. Tidtagning lørdag kl. 10.35 og 12.50 – søndag kl. 09.20 og 11.35. Superbike-klassen kører løb lørdag kl. 16.15 og søndag kl. 15.20. Tidtagning lørdag kl. 11.15 og 13.35 – søndag kl. 10.00 og 12.30.