Ohvale-raceren er i Danmark, og du kan få en smagsprøve den 28. januar

År efter år har vi stået og savlet over de delikate Ohvale-minibikes på EICMA-udstillingen i Milano. Men takket være Thomas Møller Pedersen fås de fine 2-hjulere nu i Danmark.

De små racere er flot forarbejdet og bygget med fine komponenter til bremser og affjedring. Modellen hedder GP-0, og den fås i fire versioner. I rørgitterrammen i stål hænger altid en 1-cylindret 2- eller 4-ventilet motor, som kan være på 110, 160 eller 190 kubik. Og den kan have automatisk transmission eller 4-trins gearkasse med manuel kobling. Priserne starter ved 31.000 kr.

Der bliver i 2018 oprettet klasser for Ohvale-racerne i DMU-regi, hvor de i nogle sammenhænge vil køre sammen med Honda’s NSF 100-racere, som de unge roadracingtalenter såsom Simon Jespersen og Lucas Christiansen har gjort deres første racererfaringer på.

Om den er den rette vej ind i motorsporten for dig eller junior, kan du afprøve søndag den 28. januar, hvor det er muligt at få prøveture på henholdsvis en 110- og en 190-udgave af Ohvale GP-0. Prøveturene vil foregå i forbindelse med træning i Odense Gokart Hal på adressen Cikorievej 32, 5220 Odense. For at prøvekøre skal du medbringe eget mc-beskyttelsesudstyr, underskrive en ansvarsfraskrivelse ved personskader samt en erklæring om hæftelse på en selvrisiko på op til 5000 kr. plus moms ved skader på democyklerne.

Se mere på www.ohvale.dk

Annonce

Annonce